×

Ostrzeżenie

JUser::_load: Nie można załadować danych użytkownika o ID: 2079.
JUser::_load: Nie można załadować danych użytkownika o ID: 863.
Wydrukuj tę stronę
wtorek, 20 luty 2018 08:39

NA GOTOWANIU TEŻ MOŻNA ZAROBIĆ

Oceń ten artykuł
(0 głosów)

W samym centrum Warsawy w Hali Koszyki otwarto Comfort Food Studio czyli akademię kulinarną, w której szefem kuchni jest Julian Karewicz, miłośnik gotowania, który fascynuje się lokalnymi produktami. Osobą zarządzającą całym projektem jest Jan Bazyl, przedsiębiorca, dla którego kuchnia stała się przede wszystkim pasją.


Jan Bazyl jest również pomysłodawcą aplikacji Save To Date, która pozwala dodać do systemu produkty ze zbliżającym się terminem przydatności do spożycia. Sklep informuje w ten sposób potencjalnego klienta o tym, jakie produkty z jego oferty można nabyć w atrakcyjniejszych cenach. Aplikacja skierowana jest do dwóch grup docelowych, są nimi ludzie świadomi ekologicznie, którzy dbają o to by nie amrnować żywności oraz ludzi e wrażliwi cenowo, gdyż ponad 80 procent konsumentów kieruje się głównie ceną przy wyborze produktów.